Ender da peste cap planurile lui Yildiz! Afla ce masuri disperate va lua Ender pentru a-l recupera pe Halit, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Ender turbeaza de furie cand aude ca Yildiz este insarcinata.

Yildiz si Halit sunt in culmea fericirii cand aud ca vor avea un copil. Halit le da copiilor vestea cea mare insa acestia nu sunt prea incantati. Nimeni nu stie insa, ce secret ascunde Yildiz in ceea ce priveste sarcina sa.

Pe de alta parte, tanara sotie a afaceristului este fericita de victoria in fata lui Ender, “sarcina” asigurandu-i, in continuare, statutul de sotie a lui Halit.

Citeste si: Actorii din serialul "Pretul fericirii", prietenii nebanuite! Iata cum au fost surprinsi Zeynep si Alihan, in spatele camerelor de filmat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ender turbeaza de furie cand aude ca Yildiz este insarcinata si cauta sa afle daca nu cumva tanara sotie a lui Halit isi pacaleste, din nou, sotul. Ceea ce va afla Ender da peste cap toate planurile lui Yildiz.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.