Ender din serialul "Pretul fericirii", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum celebra Sevval Sam!

Autor: D.I.

Incantatoarea Sevval Sam este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite si cantarete din Turcia.

Sevval Sam s-a nascut in 1973, in Istanbul, intr-o familie de cantareti celebri din Turcia. Mama sa, Leman Sam si tatal, Selim Sam au indrumat-o inca de mica catre o cariera artistica tocmai pentru a duce mai departe renumele familiei.
Sevval Sam a urmat cursurile scolii primare si gimnaziale in cadrul unei scoli de elita "Hasan Ali Yücel" din Istanbul. Desi isi descoperise deja talentul actoricesc, aceasta nu a urmat facultatea de teatru ci s-a indreptat mai intai catre Facultatea de Arte Plastice, sectia de Grafica, in cadrul Universitatii Marmara.


Insa destinul avea sa ii pregateasca un alt drum in ceea ce priveste cariera sa. Dupa inchierea studiilor universitare, Sevval a decis sa se reintoarca la cele doua mari pasiuni descoperite inca din copilarie, actoria si muzica, pe care a inceput sa le imbine cu succes, devenind din ce in ce mai apreciata atat in Turcia cat si peste hotare.

Sevval Sam surprinde mereu publicul cu aparitiile ei uluitor de sexy si extravagante.

In 2006, Sevval Sam a realizat primul ei album de muzica pop, intitulat "Sek", care a inregistrat un real succes pe piata muzicala din Turcia. In 2007, Sevval Sam a realizat cel de-al doilea album, numit "Istanbul's Secrets", in 2008, albumul "Karadeniz", in 2010, "Has Arabesk", alaturi de o celebra orchestra de muzica araba, cu care a avut un mare succes in Turcia.
Devenita din ce in ce mai renumita, Sevval Sam a primit numeroase oferte de a juca in diverse spoturi publicitare.


In anul 1993 Sevval Sam a fost selectata sa joace in distributia primului sau serial de televiziune, "Super Baba" care i-a adus un succes rasunator. Odata ce a simtit gustul celebritatii, Sevval Sam nu a mai renuntat la cariera sa artistica ci dimpotriva a continuat sa joace multe alte roluri de succes. In anul 1996 a jucat in serialul "Feride", in 1999, serialul "Aşkın Dağlarda Gezer", in 2002, in "Gülbeyaz", in 2004, in "Mujgan Bey", in 2006, in "Yaşanmış Şehir Hikayeleri", in 2008, in "Derman", in 2011, in "Yalan Dünya", in 2012, in "Acayip Hikayeler", in
2015, in "Kara Kutu", in 2016, in serialul "Bodrum Masalı", iar in 2018 a fost cooptata in serialul de mare succes "Pretul fericirii".

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kemal din serialul "Pretul fericirii" traieste o frumoasa poveste de dragoste! Iata ce bine se potriveste celebrul Sarpcan Koroglu cu iubita sa!

De curand, celebra actrita a decis sa recurga la o schimbare de look. Astfel ca, imediat dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Pretul fericirii", Sevval Sam si-a tuns parul, surprinzandu-si fanii, cu un aspect din ce in ce mai tanar.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.