Eneli, dezvăluiri impresionante despre drumul anevoios către succes: „Am avut oameni care mi-au spus că nu e ok vocea mea”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 ian 2023, 23:19

Eneli vede inspirație în tot ceea ce se află în jurul ei,

Sursa: Captură video

Eneli a pășit în platoul emisiunii Duet cu Alexandra și a vorbit deschis despre provocările pe care a trebuit să le depășească, pentru a reuși să ajungă acolo unde și-a propus din punct de vedere profesional.

Eneli a fost invitată în emisiunea Duet cu Alexandra, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Artista, care preferă să stea în spatele camerelor, și-a deschis sufletul și a vorbit despre cariera ei, dar și despre sacrificiile pe care a trebuit să le facă.

Eneli preferă să scrie și să cânte în limba engleză

Deoarece talentul pe care îl are a dus-o să studieze muzica peste hotare, Eneli preferă să cânte și să compună în limba engleză.

Chiar și așa, există și o piesă în limba română care, vreodată, poate se va auzi pe radio.

„O am, în calculator (n.r. piesă în limba română). Mă simt mai confortabil (n.r. să cânte în limba engleză), pentru că eu, de la 12-13 ani, când am început să iau cursuri de canto și am început eu să cânt, cântam foarte mult în engleză.

Artistele mele preferate erau Beyonce, Amy Winehouse, Rihanna, cam asta cântam și am ascultat foarte multă muzică din afară, tot timpul”, a povestit Eneli.

Citește și: Cristina Bălan, dezvăluiri despre sarcina gemelară și cei doi băieței ai ei, care suferă de Sindromul Down: „Există viață și cu Sindromul Down”

Eneli a urmat cursurile unei școli de compozitori, în Marea Britanie, acolo unde a întâmpinat, pentru câteva săptămâni, probleme din cauza diferenței de accent între engleza britanică și cea americană, pe care ea o vorbește.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Eu, în liceu, am făcut mate-info intensiv. În clasa a 11-a, veneam la București în fiecare vineri, timp de un an de zile, am făcut naveta pentru două ore de canto. În fiecare vineri, mergeam 11 ore cu trenul, pentru două ore de canto în București.

După care, am făcut facultatea de Jurnalism, Relații Publice, după care, m-am dus să studiez songwriting. Am avut multe îndoieli, am avut oameni care mi-au spus că nu e ok vocea mea”, a mai povestit compozitoarea.

Eneli își ia inspirația din ceea ce se întâmplă în jurul ei

Eneli vede inspirație în tot ceea ce se află în jurul ei, doar că preferă să se îndrepte către lucrurile profunde, iar iubirea este, din punctul ei de vedere, sentimentul cel mai puternic și cel

care poate da naștere celor mai multe idei.

Citește și: Călin Goia vorbește despre participarea trupei Voltaj la Eurovision. Artiștii au ajuns la inimile oamenilor cu o piesă despre părinții și copiii despărțiți de munca în străinătate

„Mă inspiră foarte mult oamenii din jurul meu, însă, într-adevăr, chiar dacă, de exemplu, inspirația o găsesc undeva în exterior, să ziceam, într-o poveste a unui prieten, a unei prietene, într-o carte, într-un film, încerc să aduc un touch (n.r.

amprentă) personal”, a mai declarat aceasta.