Eneli, vocea mai puțin cunoscută din spatele pieselor cu milioane de vizualizări. De ce preferă artista să râmănă în spatele camerelor de filmat: „Eram emotivă și încă sunt o persoană foarte sensibilă”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 04 oct 2023, 07:30

„Cumva, la început, mi-a fost puțin greu să înțeleg, dar mi-am dat seama că a fost cu un motiv faptul că eu nu am ieșit în față”

Sursa: Captură video

Eneli a fost invitată în emisiunea Duet cu Alexandra, ocazie prin intermediul căreia a dezvăluit motivul pentru care își face treaba din umbră și care sunt trăsăturile ce o împiedică din a se expune.

Eneli a fost invitată în cadrul emisiunii Duet cu Alexandra, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Artista a dezvăluit motivul pentru care nu preferă să iasă în față și de ce preferă să facă magia muzicală din spate, de unde nu o poate vedea prea multă lume.

Eneli, artista de excepție care preferă să rămână un mister pentru oameni

Deși piesele ei sunt pe radio, dar și în preferințele internaționale, Eneli preferă să rămână un mister pentru cei din jur și să nu lase oamenii să știe prea multe despre ea.

„Foarte mulți oameni au reacția asta. În momentul în care mă întâlnesc, sunt «Tu ești tipa care cântă piesele astea?», «Da! Eu sunt». Și e frumos.

Din punct de vedere al business-ului, poate că ar fi fost mai bine să am mai multă expunere, poate că imaginea mea să fie mai bine promovată, însă, pot să spună că, deși,

la început, am fost... eu eram și mică când am avut prima piesă pe radio, primul No. 1, aveam 19 ani.

Citește și: Minodora și Diana Matei, dezvăluiri tulburătoare despre cel mai greu an din viața lor: ”Eu am pierdut-o pe mama” Cum reușesc artiștii să se motiveze să urce pe scenă atunci când suferă o pierdere uriașă: ”O tristețe atât de mare”

Normal că, atunci când ești tânăr și ești la început, îți dorești să te știe lumea, să te iubească lumea, să te aprecieze, să știe că tu ai compus piesa, să știe că tu o cânți și, fiind la vârsta aceea, îmi doream să fiu mai vizibilă”, a povestit Eneli, în emisiunea online care poate fi urmărită aici.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Eneli nu consideră că faima este potrivită pentru ea

Artista consideră că faima nu este potrivită pentru ea, iar faptul că este cunoscută de puține persoane îi aduce mari avantaje. Chiar și așa, aceasta continuă să facă magia în continuare, doar că o face fără a implica expunerea mediatică.

Erau oameni care îmi ascultau piesa, la metrou, auzeam piesa pe telefonul celui de lângă mine și eu stăteam lângă el, dar el nu știa că eu sunt.

Cumva, la început, mi-a fost puțin greu să înțeleg, dar mi-am dat seama că a fost cu un motiv faptul că eu nu am ieșit în față: faptul că nu eram pregătită.

Nu am fost pregătită, pentru că, pentru mine, a fost o școală. Toți anii ăștia, am învățat foarte mult de la oamenii ăștia, oamenii cu care am lucrat și n-aș fi fost pregătită să ies în față și să primesc, poate, niște critici.

Citește și: Ce a învățat Adrian Enache de la Mihaela Runceanu! „Ne-a învățat pe toți! Am fost o clasă model! Toți au ajuns mari vedete ale muzicii românești” Artistul a făcut mărturisiri uluitoare!

Eram emotivă și încă sunt o persoană foarte sensibilă. Eu, când am început să compun, să scriu, a fost, pentru că, pur și simplu, am simțit că trebuie, adică aveam lucruri pe care trebuia să le spun și cred că este o puritate, o inocență în asta și m-am gândit că n-aș fi fost pregătită să fiu pusă în fața reflectoarelor și să nu conteze atât de mult muzica”, a mai declarat artista.