Engin Akyürek, eroul serialului Fiica ambasadorului, a revenit în atenția publicului cu un nou proiect cu standarde de Hollywood! Iată cum arată în rolul unui corespondent de război!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 iun 2022, 18:11

Îndrăgitul actor Engin Akyürek a revenit de curând pe micile ecrane în Turcia, cu un nou proiect cu standarde de Hollywood.

Carismaticul Engin Akyürek se numără printre cei mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Cu o experiență de peste două decenii în domeniul actoriei, Engin Akyürek a reușit să fascineze publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și continuă să încânte cu noi roluri în producții de excepție. Anul acesta, celebrul actor a filmat într-o producție de excepție, ce a fost deja lansată pe platforma Disney Plus, pe 14 iunie și pare să fie un nou mare succes în carieră lui strălucită.

Engin Akyürek, eroul srialului Fiica ambasadorului, a revenit în atenția publicului cu un nou proiect cu standarde de Hollywood

Deși are 40 de ani, îndrăgitul Engin Akyürek arată uluitor și continuă să realizeze proiecte de amploare, care îi aduc mare succes în carieră și îl ajută să își mențină locul fruntaș în ierarhia celor mai titrați și bine cotați actori ai Turciei.

Citeste si: Sancar din serialul Fiica ambasadorului, apariție de senzație în cele mai recente roluri jucate! Iată la ce proiecte noi a lucrat celebrul actor Engin Akyürek în ultimele luni!

După marele succes de care s-a bucurat rolul lui principal din serialul Fiica ambasadorului, Engin Akyürek a fost cooptat într-o altă producție de succes, intitulată Mahkum, în care a avut un rol de invitat și pe care l-a onorat.

Și tot la începutul acestui an, Engin a acceptat să joace încă un rol principal extrem de dificil și solicitant, în distribuția unui serial realizat pentru platforma Disney Plus, intitulat Kaçış/Evadarea, a cărui poveste a fost scrisă chiar de celebrul actor. Nouă producție a fost deja lansată pe Disney Plus în Turcia, pe dată de 14 iunie și pare să fie de mare interes pentru telespectatorii care abia așteptau să-l revadă pe idolul lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit viatacuaromadecafea.com, Engin Akyürek joacă magistral rolul unui corespondent de război, într-o poveste ce a fost scrisă chiar de el.

Pe 14 iunie, a avut loc proiecția primului episod pentru presă și pentru actori. În cadrul fericitului eveniment, îndrăgitul actor a mărturisit că are mari emoții, deoarece se regăsește cu publicul după aproape un an în care s-a dedicat trup și sufletu serialului Kaçış/Evadarea. Și totodată pentru el acest proiect are o semnificație aparte deoarece el este și martorul din interior al fascinantei povești pe care a creat-o cu multă pasiune și dăruire, încă din anul 2017.
De asemenea Engin a mărturisit faptul că din copilărie era atras de activitatea reporterilor de război și i se părea fascinant modul în care aceștia alergau disperați și mereu în pericol după noi informații și a transmis că îi înțelege acum pe toți reporterii prezenți la eveniment.

Din distribuția serialului Kaçış/Evadarea mai fac parte și actorii: İrem Helvacıoğlu, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen, iar producția este asigurată de O3 Medya și Same Film. Regizorul Yağız Alp Akaydı a spus că din punct de vedere tehnic au reușit să atingă standardele proiectelor de la Hollywood.

Citeste si: Cum arată Engin Akyürek, cel care îl interpretează pe Sancar din ”Fiica ambasadorului”, după încheierea filmărilor pentru cel mai iubit serial al momentului

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.