Eniko Georgescu despre fiica ei si a regretatului compozitor: "Alessia nu spune ca ii e dor de tati pentru ca nu vrea sa ma raneasca"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:33

Alessia este cel mai frumos cadou pe care Serban Georgescu i l-a facut lui Eniko inainte sa plece intr-o alta lume.

##VIDEO121666##Fetita de numai noua ani a primit de la parintii ei cele mai frumoase gene de la parintii ei si se pare ca a mostenit si cateceva din talentul acestora.

"Eram convinsa ca o sa mosteneasca ceva din ce inseamna actorie de la mama si muzica de la tati, dar Alessia spune ca n-are nicio treaba cu niciunul din aceste lucruri. Totusi ii place sa picteze foarte mult.

Eu as vrea sa o vad medic! Eniko a marturisit ca se descurca si in rolul de mama si tata, mai ales ca o ajuta in permanenta si familia. Alessia este un copil extrem de perspicace si intuitiv incat nu ma intreba de tatal ei pentru ca m-ar rani. La varsta ei gandeste mult mai matur."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.