Eniko Georgescu si-a deschis afacere cu pantofi! Uite ce spune despre viata alaturi de fiica ei si cum a invatat sa treaca peste greutati

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:03

Eniko Georgescu a dezvaluit prietenei sale, Teo, ca nu a investit foarte mult in noua sa afacere si este foarte multumita de proiectele la care lucreaza in momentul de fata.

Eniko isi creste fiica foarte frumos si la randul ei, cea mica are si ea o afacere cu bratari si huse de telefoane. Atat mamica cat si fetita sunt puse pe fapte mari in lumea business-ului. Eniko si-a deschis un atelier de pantofi in care a dezvaluit ca a investit pana in o mie de euro, insa lucreaza cu oameni minunati pe care ii apreciaza.

Artista a mai spus ca nu are o relatie si se simte foarte bine asa cum este, alaturi de fiica ei.

Ii place ceea ce face si mai ales ca lucreaza la un proiect artistic asa cum nu a fost facut pana acum in Romania. Despre ce este vorba, vedeti in materialul video alaturat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.