Enoriasii unui sat, INGROZITI de gestul preotului! Slujitorul Domnului si-a UCIS tatal cu sange rece!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:53

Enoriasii dintr-o comuna din Botosani nu vor mai avea parte anul acesta de sfintirea caselor. Preotul din sat este arestat preventiv, sub acuzatia ca si-a ucis tatal.

Pacatul slujitorului domnului i-a bagat îin sperieti pe satenii care il asteptau in casele lor cu botezul. In satul Aurel Vlaicu, toata lumea e in stare de soc, in loc sa astepte preotul cu botezul, oamenii de-aici mai au putin si trag zavoarele la usi.

Pare greu de crezut, dar, teroarea-n sat ar fi fost adusa chiar de slujitorul Domnului, de preotul paroh, cel care trebuia sa ii invete pe enoriasii sai sa nu incalce cele 10 porunci din Biblie! Nenorocirea s-ar fi intamplat chiar in noaptea de revelion.

Preotul, in varsta de 37 de ani, care locuia impreuna cu tatal sau s-ar fi luat la cearta, dupa ce amandoi ar fi pierdut numarul paharelor. Intr-un moment de nebunie, fiul si-ar fi lovit tatal pana l-a omorat.

Cadavrul a zacut trei zile in garsoniera pana cand, macinat de ganduri, preotul a sunat la 112. Ieri, preotul n-a mai ajuns la slujba de duminica, ci la politie, unde a fost audiat.

Ar fi recunoscut ca s-a certat cu parintele sau, dar, nu ca l-ar fi ucis. Pana una-alta, el e principalul suspect.

In sat, toata lumea e socata. Oamenii nu inteleg cum de cel care ii sfatuia sa nu faca rele, a cazut tocmai el in cel mai mare pacat! Daca preotul va fi gasit vinovat de crima, risca sa intre dupa gratii pentru urmatorii 25 de ani.

##VIDEO129969##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei