Episod nou din “Fiica ambasadorului”, în această seară, de la ora 20:00! Nare, visuri spulberate

Autor: Oana Iosif

Momente pline de emotie se petrec, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.

Sancar este arestat iar familia acestuia nu stie ce sa faca pentru a-l ajuta in aceste momente dificile. Ajuns in fata autoritatilor, Sancar trebuie sa isi justifice fapta pentru care a fost arestat, moartea lui Akin.

Ce vedem in aceasta seara, in Fiica ambasadorului

Guven Celebi si Kahraman au o confruntare directa, atunci cand cel din urma realizeaza ca <partenerul> sau de afaceri, tatal lui Nare, nu face decat sa-I submineze autoritatea.

Kahraman se teme ca nu va scapa de razbunarea lui Sancar dar si a lui Gediz, stiut fiind faptul ca afaceristul le-a cauzat grave probleme celor doi. Guven Celebi il asigura de contrariu, spre surprinderea lui Kahraman.

Nare face tot posibilul pentru ca Sancar sa fie eliberat din inchisoare, insa ca sa reuseasca ea are nevoie de ajutorul tatalui ei. Guven Celebi profita de aceasta ocazie pentru a-si <ingenunchia> fiica si, stiind cat de mult isi doreste aceasta sa il salveze pe Sancar, el ii face o propunere incredibila.

In vreme ce lui Sancar i se decide viitorul, in fata instantei, frumoasei Nare ii sunt spulberate toate visurile.

Citeste si: Cine este Kadir Dogulu, soțul lui Neslihan Atagul. Și-a început cariera cu ajutorul fratelui său

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Fiica ambasadorului”, la Kanal D.