Episod nou din “Ma numesc Zuleyha”, in aceasta seara, de la ora 20:00. Lovitura grea pentru familia Yaman

Author: Oana Picerea
Ma numesc Zuleyha Kanal D Foto(4)

Ce vedem in aceasta seara in ''Ma numesc Zuleyha''

Vestea pe care Demir a decis sa o faca publica, anume ca Yilmaz este tatal biologic al lui Adnan, a socat Cukurova.

Atitudinea ''impaciuitoare'' de care a dat dovada Demir, in fata familiei si presei, nu este apreciata, de catre Yilmaz si Zuleyha, cei doi stiind ca barbatul si-a dorit doar sa castige aprecierea celor din jur. Yilmaz stie ca Demir a denaturat cursul evenimentelor din trecut in favoarea sa, si ii promite rivalului sau ca isi va revendica, cu orice pret, fiul, pe Adnan.

Ce vedem in aceasta seara in ''Ma numesc Zuleyha''

Fara sa stea pe ganduri, Yilmaz trece la fapte si, intr-un moment de neatentie al lui Gulten, barbatul il ia pe Adnan din conacul familiei Yaman. Dezastrul se dezlantuie pe mosia familiei Yaman, atunci cand Demir afla ca Adnan a disparut. Acuzata ca i-ar fi dat copilul lui Yilmaz, Gulten urmeaza a fi aspru pedepsita. Pe de alta parte, Saniye, cea care <i-a permis> lui Yilmaz sa-l ia pe Adnan, se teme de ce va pati, daca se va afla adevarul despre fapta ei.

Cu totii sunt socati cand Yilmaz se intoarce cu Adnan in conacul familiei Yaman. Totodata, Yilmaz ii transmite un mesaj dur lui Demir.

Citeste si: Pasiunea ascunsă a lui Murat Ünalmış, Demir, din serialul “Mă numesc Züleyha”

Ali Rahmet Fekeli se confrunta si el cu o mare problema; nepotul sau, Fikret, este de negasit. Cetin, angajatul de incredere al lui Ali Rahmet, incearca sa-l gaseasca pe tanarul a carui aparitie <brusca> in viata patronului sau, i s-a parut suspecta inca de la inceput.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Hunkar, care de la un timp a devenit un sprijin real pentru Zuleyha, si doreste sa o vada  fericita alaturi de Yilmaz, descopera o chestiune uluitoare despre Behice, matusa lui Mujgan. Atat de grav este ceea ce a aflat Hunkar, incat Behice se cutremura la amenintarile facute de stapana mosiilor Yaman. Ceea ce nu stie Hunkar este ca Behice nu are limita cand trebuie sa-si atinga scopurile abominabile.

Familia Yaman va fi zdruncinata din temelii, din cauza gestului extrem pe care-l va face Behice

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha, unul dintre cei mai frumoși și seducători actori ai momentului în Turcia! Iată cum arăta Furkan Palali la debutul lui în actorie!

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Ma numesc Zuleyha”, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.