Kadir își va mai putea stăpâni furia, după ce află tot ce a făcut Akif Atakul. Vezi online subtitrat episodul 26 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 26: Akif Atakul va fi pus la zid de Asyie, dar și de fratele ei mai mare, Kadir. Cei doi află totul despre ceea ce a făcut bărbatul, iar Kadir aproape că nu își va mai putea stăpâni furia. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 26 din Totul pentru familia mea

Episodul 26 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” aduce în fața telespectatorilor scene încărcate de emoție și multe momente dramatice. Asyie va afla ceea ce a făcut Akif Atakul în trecut și îl va amenința pe acesta că va da socoteală pentru faptele sale. Rămâne de văzut dacă Asyie știe tot adevărul, inclusiv faptul că bărbatul i-a omorât părinții.

„Vei da socoteală pentru ceea ce ai făcut.

Va afla poliția. Tu ești cel mai dezgustător om pe care l-am văzut în viața mea.”,
îi va spune Asyie lui Akif Atakul, printre lacrimi.

Citește și: Kaan, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată cine este iubita carismaticului actor Eren Ören!

Întreaga scenă se va petrece în fața lui Doruk, băiatul lui Akif Atakul, dar și fostul iubit al lui Asyie. Deși tânărul va încerca să o consoleze pe Asyie, conștient fiind că tatăl său este responsabil pentru suferința femeii pe care o iubește, Asyie nu va mai dori să audă de el, aceasta spunându-i că relația lor s-a încheiat pentru totdeauna.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Nu mă mai atinge, Doruk. Pentru mine, ești mort. Să mă consideri și tu moartă, da?”, îi va spune Asyie lui Doruk.

Citește și: Asiye din producția Totul pentru familia mea, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă superba actriță Su Burcu Yazgı Coşkun, când nu se află pe platourile de filmare!

Akif Atakul va simți că lumea se prăbușește în jurul lui, astfel că își va îneca amarul în alcool și își va face apariția la ușa lui Suzan, luând-o pe aceasta prin surprindere.

De faptele lui Akif Atakul va afla și Kadir, moment în care tânărul nu se va mai putea abține. Se va năpusti asupra bărbatului și va încerca să își facă dreptate singur.

Dacă va reuși Kadir să își stăpânească furia și să nu facă un gest necugetat poți vedea în episodul 26 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy