Momente dificile pentru Kadir. Vezi online subtitrat episodul 27 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 27: Suspans pentru fanii serialului. Ce se va întâmpla cu Kadir? Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 27 din Totul pentru familia mea

În episodul 27 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, Doruk discută cu sora lui, încercând să o facă să înțeleagă că, în realitate, Kaan nu este un om rău, ci tot ceea ce încearcă să facă este să le fie alături.

Astfel, Doruk îi va mărturisi surorii lui că cel care l-a sfătuit să se împace cu Asiye și care i-a promis că îl va ajuta să facă acest lucru este tot Kaan.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație! Iată cum a fost surprins recent celebrul actor Yiğit Koçak, în postura de fotomodel!

„De fapt, Kaan nu e rău. A vrut să te ajute. Știi, și mie mi-a spus că mă va ajuta să mă împac cu Asyie. A zis că ea încă mă iubește”, va spune Doruk.

În casa lui Akif Atakul este din nou motiv de ceartă. Băiatul care susține că este fiul acestuia și Doruk ajung din nou să se certe, astfel că va fi nevoie de intervenția lui Akif pentru a-i despărți pe cei doi tineri.

Mai mult, Doruk va afla că este posibil ca tatăl său să mai aibă un fiu, informație care nu îi va pica deloc bine tânărului.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Kaan, noul personaj din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste cu una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia! Iată cine este iubita carismaticului actor Eren Ören!

Între timp, pentru Kadir sunt momente grele. În timp ce toată familia era reunită, tânărul se prăbușește la pământ, în văzul tuturor. Frații lui îi vor sări rapid în ajutor, însă tot ceea ce va putea spune Kadir va fi „Am reușit!”.

La ce reușită va face referire tânărul, dar și care este motivul pentru care i s-a făcut rău poți vedea în episodul 27 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

 

 

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy