Ömer și Kadir ajung din nou în pericol de moarte! Vezi online subtitrat episodul 30 din Totul pentru familia mea

Totul pentru familia mea- episodul 30: Ömer, Kadir, Emel și Asiye vor trece prin noi momente dificile. Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

Ce se întâmplă în episodul 30 din Totul pentru familia mea

În episodul 30 din serialul Totul pentru familia mea, frații Ömer și Kadir vor ajunge din nou într-un mare pericol și vor încerca din răsputeri să țină piept necazurilor care continuă să se abată asupra lor de când au rămas orfani.

Citește și: Kadir din serialul Totul pentru familia mea, transformare spectaculoasă de-a lungul celor șase ani de activitate in showbiz! Iată cum arăta Halit Özgür Sarı la debutul său în modeling, în anul 2016!

Doruk și Oğulcan vor fi implicați într-o încurcătură teribilă și vor ajunge să fie anchetați de poliție. În vreme ce Harika îi aduce noi vești despre apariția misterioasă din școală a tânărului Kaan, care a fost recomandat drept un nepot al mărețului Akif Atakul.

Însă Suzan va bănui treptat că băiatul poate fi de fapt fiul ilegitim al fostului ei amant și are de gând să investigheze pentru a găsi o pistă în acest sens.

Ajutată de Harika, Suzan va reuși să între în posesia unei probe pentru a reuși să facă un test ADN lui Kaan.

Suzan: Dacă am noroc, am un avantaj care-l va supără rău pe Akif!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Harika: Ce anume?

Suzan: Copilul acela, Kaan... Poate fi fiul lui Akif!

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație! Iată cum a fost surprins recent celebrul actor Yiğit Koçak, în postura de fotomodel!

Pe de altă parte, Ömer și Kadir ajung din nou în mare pericol.

Cei doi tineri vor fi capturați de o bandă de infractori, care îi vor amenință cu moartea. Aceștia vor încerca din răsputeri să scape din ghearele morții.

Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla cu cei doi frați.

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy