Episodul de aseara al serialului „Ma numesc Zuleyha”, urmarit de peste 2 milioane de fani! Kanal D, pe primul loc la nivelul intregii tari

Author: D.I.
Actualizat: 13 feb 2020, 13:58
Foto(4)

Serialul „Ma numesc Zuleyha” poate fi urmarit de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Kanal D a fost prima optiune a telespectatorilor din intreaga tara, aseara, in Prime Time, cu serialul turcesc „Ma numesc Zuleyha”. Productia a fost urmarita de peste 2 milioane de fani, clasand Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, pe targetul National.

In intervalul de difuzare, 20:00 – 22:00, Kanal D a inregistrat 9,9% rating si 19,7% cota de piata, la nivel National.

Peste 1.7 milioane de fani din intreaga tara au urmarit aseara serialul „Ma numesc Zuleyha”, in fiecare minut al difuzarii, pe parcursul celor doua ore.

Serialul „Ma numesc Zuleyha” poate fi urmarit de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Zuleyha isi accepta destinul! Afla cum va decurge intalnirea cu Yilmaz si ce decizie radicala va lua tanara, spre surprinderea tuturor, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Lacrimi si durere in familia celebrului Burak Ozcivit! Sotia actorului, Fahriye Evcen si-a pierdut tatal si trece prin momente cumplite!

Citeste si: Vahide Perçin, alaturi de fostul sot in lupta cu o boala necrutatoare

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.