„Era 80%-90% ars”. Declarațiile cutremurătoare făcute de familia bărbatului care a murit după ce a căzut în jar. Cum s-a petrecut tragedia

Autor: Diana Bostan

Un bărbat în vârstă de 77 de ani și-a găsit sfârșitul în cazanul cu țuică.

Sursa: Observatornews

Un incident șocant a avut loc într-o comună din Vaslui, unde un bărbat de 77 de ani și-a pierdut viața în mod tragic, după ce s-a împiedicat și a căzut în jarul fierbinte din gospodăria sa.

Bărbatul tocmai terminase de distilat țuică alături de fiul său, iar la scurt timp după ce acesta a plecat, bătrânul a alunecat, fiind cuprins de flăcări, notează observatornews.ro.

Citește și: „Era o jumate de metru flacăra...”. Românii sunt disperați după ce focul le-a amenințat casele, în Târgu Jiu! Peste 4.000 de incendii de vegetație au avut loc în ultima lună în România

Martorii la tragedie fac dezvăluiri cutremurătoare

Soția bărbatului și o vecină au fost cele care au descoperit scena înfiorătoare. Fiul bărbatului susține că acesta avea probleme la un picior, motiv pentru care s-a împiedicat și a căzut în foc.

Citește și: Incendiu masiv de vegetație în județul Argeș: Mai multe case au luat foc, iar un localnic a avut nevoie de intervenția medicilor

„Am plecat la Bârlad, că eu stau la Bârlad, când pe la Simila, m-a sunat mama şi mi-a zis că a căzut în foc. El avea nişte probleme de sănătate, un picior îl ducea mai greu aşa, şi s-a împiedicat, a alunecat şi sigur a căzut în jarul acela", a spus fiul bărbatului decedat, pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Ambulanța, sosită rapid la fața locului, nu a mai putut face nimic pentru bătrân. Victima a fost găsită fără semne vitale și cu arsuri de gradul trei și patru pe toată suprafața corporală. 

Soția bărbatului este în stare de șoc

În timp ce soția și o vecină erau ocupate cu treburile din grădină, au decis să-l cheme pe bărbat la masă. Când au ajuns lângă cazanul de țuică, l-au descoperit în flăcări.

Din păcate, deși au încercat să-l salveze, era deja prea târziu, bărbatul pierzându-și viața.

Citește și: Un bărbat și cățelușa sa au murit arși de vii, din cauza aerului condiționat. Tragedia a avut loc într-un apartament din București

„Tricoul acesta era sintetic, iar imediat s-a lipit de el şi s-a aprins. Eram în grădină şi zic, hai să mergem să mâncăm, când acolo ardea flacără mare",  a spus soția bărbatului, pentru observatornews.ro.

„N-aveam ce să-i mai facem. Era 80%-90% ars", a povestit un alt fiu al bărbatului.

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale tragediei.