Era asistenta intr-o maternitate, iar parintii isi lasau copiii in grija ei. Nu stiau insa ce face in lipsa lor! Uite ce posta pe Facebook aceasta tanara

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 13:06

Cazul de mai jos a revoltat opinia publica din Marea Britanie si a provocat deschiderea unei anchete in cadrul unei maternitati.

Tanara din imaginea alaturata, in varsta de 18 ani, era asistenta in cadrul unitatii medicale, rolul ei fiind acela de a avea grija de bebelusi imediat dupa venirea lor pe lume.

Ceea ce a provocat scandalul au fost mesajele pe care Hayley le posta frecvent pe profilul ei de Facebook. Aceasta jignea bebelusii, adresandu-le calificative precum "nesimtiti", si se plangea mereu ca a fost muscata de copii sau ca micutii au varsat pe ea.



Postarile au fost vazute chiar de parintii unor copii de care tanara avea grija. Acestia s-au declarat revoltati si au facut o plangere la conducerea unitatii.

Hayley a fost suspendata din functie pana cand situatia va fi clarificata. Cum comentati actiunile ei?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”