„Era atârnat în afara geamului și striga după ajutor”. Un copil din Galați a căzut de la etajul patru, după ce a fost lăsat nesupravegheat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 iun 2023, 18:20

Copila în vârstă de patru ani se afla, în momentul tragediei, în apartamentul bunicilor

Sursa: freepik.com

Un copil de patru ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Galați, după ce a fost lăsat nesupravegheat. O femeie a văzut-o pe copilă cu doar câteva momente înainte de a cădea și de a deceda.

Un copil din Galați a căzut de la etajul patru al unui bloc, deoarece nimeni nu îl supraveghea în acel moment. Apelul la 112 a fost efectuat de o femeie care trecea prin fața blocului în acel moment. Din nefericire, personalul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru micuță.

Un copil de patru ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Galați

Copila în vârstă de patru ani se afla, în momentul tragediei, în apartamentul bunicilor. Preț de câteva minute, aceasta fusese lăsată nesupravegheată, iar tragedia a avut loc. O femeie, care trecea prin fața blocului în acel moment, a sunat la 112, dar copila a căzut de la etaj, chiar în timp ce aceasta vorbea la telefon.

Bunicii erau cei care aveau grijă de copilă, în timp ce aceștia erau la serviciu.

Bunicul copilei plecase la pescuit, în timp ce bunica ei plecase să o ducă pe sora acesteia, mai mare de vârstă, la școală. Deoarece nu mai era nimeni în apartament care să o supravegheze, copila ar fi deschis unul dintre geamuri.

Citește și: O mamă și-a aruncat nou-născutul în sobă și a leșinat, în timp ce focul ardea. Fiul ei a sunat la 112, după ce a găsit-o inconștientă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Copila a căzut, în timp ce martora vorbea cu operatorii 

Fata a fost văzută de o femeie care se îndrepta spre serviciu. Aceasta a sunat imediat la 112 și, în timp ce vorbea cu operatorii, copila a căzut.

„Un copil care era atârnat în afara geamului şi striga după ajutor, atât am apucat să văd.

Am sunat la 112 şi în timpul asta a fost impactul, căzătura lui. Am aflat de la bunicul copilei, că s-a dus s-o ducă pe aia mai mare la școală și mă gândesc că pe ea a lăsat-o dormind, iar vecinul zice că l-a sunat soţia «vino repede acasă, că s-a întâmplat o nenorocire»”, a spus aceasta, conform observatornews.ro.

Echipajul medical ajuns la fața locului a resuscitat-o chiar la locul cu pricina, unde a căzut, după care, minora a fost transportată la spital, în stare gravă.

La spital, manevrele de resuscitare au continuat, dar fetița s-a stins.

Citește și: Cum a reușit o mamă din Argeș să-și accidenteze propriul copil cu mașina. Fetița de opt ani se află în stare critică: „A luat-o cu mașina pe piept”

„La scurt timp de la preluare, copilul a intrat în stop cardio-respirator ireversibil la manevrele de resuscitare”, a transmis Roxana Doroftei, medic șef UPU Galați.

În urma celor întâmplate, oamenii legii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, iar bunicii și părinții fetei urmează să fie audiați. Mai mult decât atât, o anchetă urmează să fie demarată și de Protecția Copilului.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.