Era atat de grasa, inca si-a pierdut vederea din cauza grasimii care ii apasa pe creier! De frica, a intrat la dieta si acum arata de nerecunoscut si si-a gasit si un iubit! Cum arata fata acum

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:18

Tanara a fost sportiva, insa dupa 20 de ani s-a ingrasat masiv pentru ca manca hrana nesanatoasa noaptea, cand venea de la munca.

In adolescenta, Charlotte Owens era sportiva si spera sa ajunga in echipa mare a clubului Manchester City, insa dupa un esec la un concurs de selectie a renuntat la sport si a inceput sa manance din cauza depresiei, asa ca in doar cativa ani a ajuns sa isi tripleze greutate, atingand 120 de kilograme.

Lucra ca barman, bea multa bere, manca chipsuri si kebab noaptea, cand iese din tura, asa ca rezultatul nu a fost greu de anticipat.



Intr-o noapte, pe cand infuleca cu pofta dintr-o punga de chipsuri, a simtit ca se stinge lumina. De fapt, orbise subit. Si-a strigat tatal, care a dus-o de urgenta la un spital, unde doctorii i-au spus ca nu va mai vedea vreodata. Cauza? Greutatea ei uriasa, de 120 de kilograme. Grasimea  ii punea presiune chiar si pe creier.

Timp de cativa ani, a mers cu un baston de nevazatori, insa apoi s-a intamplat ceva ce i-a schimbat viata: a intalnit un barbat de care s-a indragostit si asta a facut-o sa isi schimbe viata.
A slabit 50 de kilograme si, contrar prognosticului medicilor, vedere i-a revenit, odata cu scadere presiunii pe creier.

Acum, e a fericita alaturi de barbatul pe care il iubeste si se pregateste de nunta, anul viitor. Iata o fotografie recenta cu cei doi:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.