Era atat de OBEZA incat nu avea voie sa mearga cu avionul. Vezi in ce BUNACIUNE s-a transformat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:49

O mama obeza s-a hotarat sa slabeasca drastic dupa ce a descoperit ca majoritatea companiilor aeriene nu ii permit accesul in avion pentru ca nu incapea pe scaun, iar centura de siguranta nici macar nu o ajungea.

Katy Isaac, o tanara mamica in varsta de 28 de ani ajunsese sa cantareasca 180 de kilograme. Femeia a declarat pentru Daily Mail ca dupa ce a adus pe lume doi copii i-a fost foarte greu sa scape de kilogramele pe care le-a acumulat in timpul celor doua sarcini. Faptul ca nu avea un regim alimentar sanatos si nici nu facea prea multa miscare a inrautatit si mai mult lucrurile.

Katy incepuse sa ia in greutate intr-un mod galopant.

Se gandea sa slabeasca insa nimic nu parea sa o motiveze. Asta pana intr-o zi! In timp ce se pregatea sa se imbarce in avion alaturi de familia ei pentru o vacanta in Turcia, Katy a fost anuntata ca greutatea ei nu ii permite accesul in aeronava.

Stanjenita, tanara s-a rugat, ba chiar le-a mituit pe stewardeze sa o lase in avion ca sa nu piarda vacanta.

Personalul de la bord a fost nevoit sa o aseze pe un loc destinat gravidelor, dar acest lucru a facut-o pe Katy sa se simta si mai prost, mai ales ca centura de siguranta nu o cuprindea.

Femeia si-a jurat ca va face tot posibilul sa slabeasca! Si-a schimbat regimul alimentar si a inceput sa fie mai activa. Prin exercitii fizice si dieta a reusit intr-un an si jumatate sa ajunga la silueta la care visase.


Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.