Era atat de SLABA incat era in pericol sa-si piarda viata. Cum a reusit o ANOREXICA sa revina la greutatea normala

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 06:30

O adolescenta din Glasgow, Marea Britanie, care suferea de anorexie ajunsese sa cantareasca 30 de kilograme.

Lynne Lang, o tanara in varsta de 21 de ani, s-a luptat toata adolescenta cu anorexia. Tanara a fost diagnosticata cu aceasta boala inca de la varsta de 15 ani, iar cand avea 17 ani cantarea doar 30 de kg. Medicii i-au spus ca este in pericol de a-si pierde viata. Inima ei putea sa se opreasca in orice moment deoarece avea pulsul si tensiunea extrem de scazute.

Ceea ce a salvat-o a fost pasiunea pentru sport.

In ciuda faptului ca era foarte slaba, Lynne a inceput sa se antreneze ca sa devina majoreta. Miscarea, exercitiile fizice au ajutat-o sa-si reechilibreze dieta astfel incat sa poata lua in greutate.

Lynne Lang este multumita in prezent de felul in care arata, dar si de greutatea ei. Din cand in cand isi duce aminte de momentele de groaza prin care a trecut cand era anorexica. Odata a ajuns de urgenta la spital din cauza ca avea pulsul foarte mic.
Avea mereu mainile si picioarele reci." Ma simteam de parca pierdusem totul. Nu mai aveam prieteni, nu puteam sa fiu majoreta, nu aveam o viata normala", a declarat tanara pentru Daily Mail.





Sursa foto: dailymail.co.uk

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii