Era curios sa vada ce e intr-o mina parasita, veche de 150 de ani, dar in timp ce se plimba printr-un tunel a auzit mai multe zgomote ciudate. S-a oprit si s-a uitat mai bine: i s-au inmuiat picioarele! E cutremurator ce a urmat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:40

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum aproape 560.000 de vizualizari in doar o saptamana de la postare.

Imaginile au fost filmate de un barbat care are o pasiune iesita din comun: aceea de a explora mine abandonate. Ajuns in Australia, el a ajuns intr-o astfel de mina, veche de 150 de ani.

In timp ce se plimba prin tunelurile parasite, omul aude la un moment dat o serie de zgomote extrem de ciudate. Se opreste si le asculta, dupa care continua sa inainteze.

Insa dupa ce isi da seama ca, pe masura ce face asta, zgomotele cresc in intensitate, decide sa nu riste si face cale intoarsa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am vazut si am descoperit multe lucruri ciudate in mine, insa niciunul nu este ca acesta. Desi sunt om in toata firea, pot sa zic ca nu imi doresc sa aflu care este sursa acestor zgomote", marturiseste el.

Iata imaginile:

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.