„Era de o gelozie ieșită din comun” Ce detalii au ieșit la suprafață despre Mirel Dragomir, studentul din Timișoara care și-a ucis iubita, într-un acces de furie

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 02 apr 2024, 13:06

„Era de o gelozie ieșită din comun” Ce detalii au ieșit la suprafață despre Mirel Dragomir, studentul din Timișoara care și-a ucis iubita, într-un acces de furie

Sursa: Facebook

Au ieșit la iveală detalii șocante despre Mirel, criminalul din Timișoara care și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit. Potrivit unor apropiați ai familiei tânărului, acesta avea antecedente și în trecut, fiind descris drept o persoană posesivă și geloasă.

Crima care a șocat Timișoara scoate la iveală noi detalii despre comportamentul lui Mirel Dragomir, tânărul ucigaș, care a omorât-o pe iubita sa și a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Ce detalii au ieșit la suprafață despre Mirel Dragomir

Potrivit unor apropiați ai ucigașului din Timișoara, Mirel Dragomir a fost descris drept o fire extrem de posesivă și geloasă. Mai mult decât atât, tânărul nu ar fi avut o relație apropiată cu părinții lui, aceștia fiind văzuți drept severi cu copiii lor.

„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit”, a povestit, pentru Gândul, una dintre cunoștințele criminalului.

Deși părinții au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a le asigura un viitor prosper copiilor, viața a avut alte planuri, iar un blestem s-a năpustit asupra acestora.

Citește și: Mirel, studentul criminal din Timișoara, s-a spovedit în arest! Incredibil ce i-a mărturisit tânărul tatălui său

„Părinții lui s-au chinuit mult ca să ajungă omul care a fost până când a făcut ceea ce a făcut. Erau niște copii mai «speriați de bombe», ca să spun așa. Părinții erau mai severi cu ei. Se axau foarte mult pe învățătură, nu erau ca alți copii, liberi. Eu așa îi știu de când erau mai mici. Părinții lor sunt distruși după ce s-a întâmplat”, a mai spus apropiata familiei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mirel Dragomir a devenit din fiul protejat în fiul ucigaș, care și-a omorât iubita cu mai multe lovituri de cuțin, pe motiv că aceasta ar fi vorbit cu altcineva și nu a vrut să îi dea telefonul.

Mama Andreei nu a realizat că fiica sa nu mai e

Suferința părinților Andreei Morega nu poate fi descrisă în cuvinte.

Dacă părinții lui Mirel încă mai au parte de fiul lor, același lucru nu se poate spune despre părinții victimei.

La înmormântare, mama Andreei Morega a avut nevoie de îngrijiri medicale și nu mai era conștientă că se află chiar pe ultimul drum al fiicei sale.

Citește și: "Nu pot să-l privesc în ochi!" Tatăl lui Mirel Dragomir, tânărul care a ucis-o pe Andreea, a făcut primele declarații după ce și-a vizitat fiul în arest

„Mama ei a fost ținută doar pe perfuzii și hrănită cu lingura”, a mărturisit un apropiat.