Era disperata sa slabeasca si nu reusea, asa ca a decis sa incerce si cu ceai verde! E incredibil ce i s-a intamplat la corp dupa ce a ajuns sa bea 9 cani pe zi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 20:40

La numai 30 de ani Samantha Rees ajunsese sa aiba o problema foarte mare cu greutatea, cantarind nu mai putin de 110 kilograme.

Femeia era disperata deoarece nu reusea deloc sa slabeasca, desi urmase fel de fel de diete si renuntase la mancarurile bogate in grasimi si la dulciuri. A decis in cele din urma sa incerce sa bea ceai verde in fiecare zi, desi nu era deloc increzatoare in efectele benefice pe care le are.

"Auzeam cum toata lumea il lauda, cum spun toti ca este un super aliment, credeam ca sunt vorbe in vant.

M-am chinuit sa beau prima cana, m-am fortat, nu imi place deloc ce gust are", a spus ea.

A ajuns astfel sa consume 9 cani de ceai verde in fiecare zi, si nu mica i-a fost mirarea in momentul in care a observat ca a slabit intr-o singura luna 16.5 kilograme.

Dupa un an in care s-a tinut de acest obicei, Samantha a dat jos un total de 52 de kilograme, si acum arata mai bine ca niciodata.
Iata transformarea:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”