Era fericit ca va deveni tata si noua luni a asteptat nerabdator nasterea copilului, dar cand l-a vazut prima data i s-a facut rau: "Eu nu stau cu monstrul asta in casa"! Barbatul si-a parasit familia si de atunci nu a mai fost vazut! Uite cum arata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 17:28

Cazul de mai jos a avut loc in Rusia acum 21 de ani si recent a devenit cunoscut pe toate retelele de socializare.

Totul s-a petrecut in orasul Novîi Urengoi. Doi tineri au fost in culmea fericirii in momentul in care au aflat ca vor deveni parinti. Noua luni de zile au stat cu sufletul la gura si au facut pregatiri, insa cand ziua nasterii a venit totul a luat o intorsatura neasteptata.

Fetita care a venit pe lume, pe nume Katea, s-a nascut cu o malformatie genetica extrem de rara, din cauza careia parea a fi mult mai batrana.

Pielea ei era lasata si avea santuri adanci; astfel de cazuri sunt atat de rare incat in toata lumea, pana in prezent, nu au fost inregistrate mai mult de o suta.

In momentul in care si-a vazut pentru prima oara copilul barbatul i-a spus sotiei sale ca nu poate trai cu un asemenea monstru in casa si s-a facut nevazut.

De atunci, nu a mai fost vazut.

Ramasa singura, Irina si-a crescut cu greu fetita, lovindu-se nu de putine ori de prejudecatile celor din jur si de batai de joc.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din fericire fetita a fost o luptatoare si a reusit sa isi faca o gramada de prieteni adevarati, iar acum este integrata perfect in

societate.