Era fericita ca va deveni mama, dar cand i s-a rupt apa a observat ca s-a umplut de sange! S-a speriat si a mers imediat la spital. E cutremurator ce a nascut aceasta femeie, 9 luni de zile nu a avut in burta un copil

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 10:59

Desi avea o relatie cu iubitul ei de doar noua luni, Alice Hall a observat intr-o saptamana ca, dimineata, avea des senzatie de greata, asa ca a decis sa isi faca un test de sarcina.

Initial a fost socata in momentul in care acesta a iesit pozitiv. Insa ulterior, dupa ce rezultatele testului au fost confirmate si de un medic, cei doi tineri s-au impacat cu ideea si chiar s-au bucurat.

La un moment dat, pe parcursul sarcinii, Alice a inceput sa sangereze puternic. A crezut ca a pierdut copilul, insa testele inca aratau ca ea era insarcinata.

Dupa acest episod totul a mers bine; burta ii crestea considerabil in dimensiuni iar ea se simtea in regula.

Dar intr-o noapte tanara a inceput din nou sa sangereze; credea ca i s-a rupt apa, asa ca a mers de urgenta la spital.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Abia atunci a aflat ce avea cu adevarat in burta de atata timp: o tumoare canceroasa extrem de mare, care ii crestea in uter.

Pare greu de crezut, insa singura modalitate prin care aceasta putea fi eliminata era prin nastere.

Astfel, dupa un travaliu lung de 30 de ore, Alice a reusit sa elimine tumoarea respectiva. Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar in afara traumei psihice suferite, tanara este in afara oricarui pericol.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.