Era fericita ca va deveni mama, dar la o ecografie medicul a ramas socat de ceea ce a vazut: "Trebuie sa avortezi imediat!". Femeia a refuzat. E cutremurator ce a nascut dupa 7 luni

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 17 sep 2020, 05:45

Cazul de mai jos a socat o echipa de medici de la un spital din Statele Unite prin duritatea lui. Cu toate acestea, finalul a fost fericit.

Totul a inceput dupa ce o tanara pe nume Holly Hodgson a aflat ca este insarcinata. A fost in culmea fericirii alaturi de partenerul ei, si abia astepta sa devina mama.

Insa la un control de specialitate, bucuria s-a transformat in tristete si disperare. Dupa o ecografie, doctorul i-a dat o veste crunta: fatul pe care il purta in pantece avea o problema congenitala grava, din cauza careia organele lui ii cresteau in afara corpului.

Medicul a sfatuit-o la momentul respectiv sa nu riste si sa faca avort. Holly s-a documentat si a aflat ca, desi copilul va fi diform, are sanse mari de supravietuire.

Asa ca a luat o decizie la care specialistii nu se asteptau: s-a hotarat sa duca sarcina pana la capat. Copilul a venit pe lume inainte de termen cu doua luni si avea intestinele in afara corpului, imaginea fiind greu de privit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu toate acestea, doctorii au facut tot ce este posibil pentru a-l salva si a-i da sansa la o viata normala, ceea ce au si reusit in cele din urma.

Dupa o operatie grea, organele lui au fost introduse in interiorul corpului. Acum micutul este in afara oricarui pericol, iar parintii se bucura de o viata normala alaturi de el.

Puteti vedea cum arata bebelusul la nastere in galeria foto de mai jos. Va avertizam ca imaginile sunt socante!