Era fericita ca va deveni mama, insa unul dintre bebelusi a murit la nastere. E cutremurator ce s-a intamplat dupa ce l-a tinut la piept timp de 2 ore, medicii nu isi pot explica

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 10:04

Kate Ogg era in culmea fericirii datorita faptului ca urma sa devina mama de gemeni, insa un eveniment tragic i-a umbrit aducerea pe lume a celor doi copii.

Din cauza unor complicatii, doctorii i-au spus ca va trebui sa nasca prematur si au dus-o de urgenta in sala de operatii. Dupa lungi eforturi ale medicilor, bebelusii au venit pe lume. Din pacate insa doar fetita era perfect sanatoasa; baietelul a murit la scurt timp.

Indurerata si cu ochii in lacrimi, proaspata mamica le-a cerut medicilor sa ii dea trupul micutului, pentru a-l imbratisa si a-si lua ramas bun.

L-a tinut strans la piept, in timp ce il mangaia si vorbea cu el.

Dupa doua ore un lucru inexplicabil s-a intamplat, care i-a uluit pe medici: bebelusul a inceput sa respire si sa planga. Nimeni nu isi poate explica ce s-a intamplat, iar toata lumea este convinsa ca este vorba despre o minune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”