Era fericita ca va deveni mamica, dar din cauza ca era saraca nu a reusit sa isi faca niciun control pe parcursul sarcinii. Cand a nascut si si-a vazut pentru prima oara bebelusul a lesinat! Si medicii au ramas socati: "Nu am mai vazut asa ceva!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:16

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au socat mii de oameni din intreaga lume.

Totul s-a petrecut in Bangladesh, o tara saraca, in care marea majoritate a populatiei nu isi permite sa apeleze la servicii medicale de calitate. Este si cazul tinerei din fotografie.

Ea a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca este insarcinata, dar din lipsa banilor nu a reusit sa faca acele controale periodice recomandate.

Astfel, in loc sa fie o bucurie, momentul nasterii s-a transformat intr-un adevarat soc! Atat ea cat si medicii care au asistat-o au ramas socati in momentul in care au privit pentru prima oara bebelusul.

Micutul venise pe lume cu o boala extrem de rara, din cauza careia pielea lui era extrem de zbarcita, facandu-l sa arate ca un om foarte in varsta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bebelusul a devenit o adevarata curiozitate in satul natal, iar multi dintre cei care il vad se

inchina si spun ca este blestemat.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.