Era in baie, iar in timp ce se spala pe maini a auzit un zgomot ciudat venind din vasul de WC. Cand a ridicat capacul a inceput sa tipe! Uite ce era inauntru: "Incerca sa iasa afara! Am tras apa, dar nu se ducea!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:35

Susanne Eliasson, o femeie in varsta de 55 de ani din Marea Britanie, a avut parte de o experienta neplacuta in propria casa, de care nu va uita prea curand.

Totul a inceput in momentul in care a intrat intr-una dintre bai si a auzit un sunet ciudat venind din vasul de toaleta. La inceput nu i-a dat importanta, crezand ca i se pare.

Insa in momentul in care zgomotul s-a repetat a decis sa ridice capacul, pentru a vedea ce se petrece. In secunda urmatoare a inceput sa planga ca din gura de sarpe!

In vasul de toaleta era un sobolan negru care inota disperat in apa, de parca ar fi incercat sa iasa la suprafata.

Femeia a avut instinctul de a trage de mai multe ori apa, insa animalul a refuzat pur si simplu sa se lase dus pe conducta.

A urmat ceva ce putine femei ar fi fost in stare sa faca: Susanne a luat o carpa, a pus sobolanul intr-o galeata, dupa care l-a aruncat pe fereastra.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”