Era in biserica si matura pe jos, cand a auzit un zgomot ciudat chiar langa icoana Fecioarei Maria! Cand a ajuns acolo si a vazut ce se intampla a incremenit: "E o minune!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:32

Un barbat in varsta de 60 de ani din Statele Unite a avut parte de o intamplare care l-a marcat profund.

Omul era angajat la o biserica iar intr-una din zile, in timp ce facea curat in lacasul de cult, a inceput sa auda fad un planset de copil. Initial nu i-a dat importanta, crezand ca vine de afara.

Si-a dat seama insa ca zgomotul provenea din interiorul cladirii, iar dupa cateva minute de cautari, cand a ajuns in dreptul unei icoane cu Fecioara Maria, a avut un soc.



Infasurat in mai multe prosoape, acolo era un bebelus nou nascut, care inca avea cordonul ombilical atasat. Cel mai probabil femeia care l-a nascut si-a dat seama ca nu il poate creste dar, pentru a se asigura ca ajunge pe maini bune, s-a hotarat sa il abandoneze in interiorul bisericii.

Barbatul a sunat imediat la serviciile de urgenta iar micutul a fost transportat de urgenta la spital, unde isi asteapta parintii.
Autoritatile incearca acum sa o identifice pe femeia care a renuntat la el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.