Era in culmea fericirii ca va deveni mama, dar la o ecografie de rutina a aflat o veste crunta: fatul era atat de bolnav incat urma sa traiasca doar cateva zile! Ce decizie a luat femeia cand doctorii i-au spus sa avorteze

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:18

T.K si Deidrea Lauxs au fost in culmea fericirii in momentul in care au aflat ca vor deveni parinti.

Bucuria a fost insa de scurta durata! La o ecografie de rutina, doctorii au descoperit un lucru socant: copilul din pantecele femeii avea Trisomia 13, o anomalie extrem de rara, care provoaca grave malformatii fizice si probleme psihice.

In 90% din cazuri bebelusii care se nasc cu aceasta maladie nu traiesc mai mult de cateva zile; acesta este si motivul pentru care Deidrea a fost sfatuita sa avorteze.

Indurerati, cei doi viitori parinti au luat insa o decizie care a socat pe toata lumea: au decis sa pastreze sarcina si sa ii ofere celui mic sansa de a trai.

Bebelusul a venit in cele din urma pe lume, avand intr-adevar malformatii grave. Cu toate acestea T.K si Deidrea l-au iubit si l-au rasfatat asa cum au putut ei mai bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

5 zile, micutul Thomas a murit.