Era in culmea fericirii cand a venit momentul nasterii, dar dupa ce si-a vazut pentru prima oara bebelusul a fost la un pas de lesin! Si doctorii care o ajutau au fost socati dupa ce i l-au tras din burta: "La ecografie arata altfel!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 17:34

Pentru o femeie din Marea Britanie momentul sarcinii nu a venit doar cu o bucurie imensa, ci si cu multe emotii si cu o schimbare radicala de planuri.

Tanara a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca este insarcinata. La cele mai recente ecografii medicii i-au confirmat ca sarcina decurge asa cum trebuie si ca bebelusul care va veni pe lume va fi o fetita.

Viitorii parinti au vrut sa ii asigure celei mici o primire calduroasa in casa, asa ca i-au amenajat din timp camera de vis, investind bani destul de multi in mobilier, decoratiuni si hainute.

Doar ca, in ziua nasterii, totul a fost dat peste cap. Nici doctorilor nu le-a venit sa creada in momentul in care i-au scos din burta un baietel, si nu o fetita: "Nu se poate, la ecografie arata altfel!", au exclamat ei mirati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Parintii au trecut peste momentul intial de soc iar acum lucreaza de zor la redecorarea camerei.