Era insarcinata dar a fost impuscata in strada fix in burta! Medicii nu ii dadeau nicio sansa bebelusului, dar i-au facut totusi o cezariana de urgenta! Cand au scos copilul din uter au incremenit

Autor: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 12:10

Claudineia dos Santos Melo, o femeie din Brazilia, traieste momente cumplite dupa ce a avut parte de o experienta groaznica.

Femeia, care era la acea vreme insarcinata, a fost impuscata fix in burta pe strazile din Rio de Janeiro, avand ghinionul sa nimereasca in mijlocul unei confruntari armate intre bandele locale.

Claudineia a fost transportata de urgenta la spital in stare grava si, initial, doctorii nu i-au dat nicio sansa de supravietuire bebelusului din pantece.

Au facut o cezariana de urgenta, iar spre uimirea tuturor bebelusul era in viata, incepand sa respire si sa planga in momentul in care a fost scos din uter.

Medicii catalogheaza acest lucru ca fiind un adevarat miracol; din nefericire insa incidentul si-a pus amprenta asupra corpului micutului: acesta nu isi poate misca membrele inferioare.

Cu toate acestia specialistii sunt optimisti si cred ca micutul isi va putea recupera functiile motorii pe parcursul anilor.