Era insarcinata, dar doctorii i-au spus ca fatul a murit si ca trebuie sa o opereze, ca sa nu moara si ea. Ce s-a intamplat apoi e, cu siguranta, o minune

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:12

In urma unei analize cu ultrasunete, doctorii au fost siguri ca fatul a murit.

Jocelyn Robinson si sotul ei, Ignacio, au chemat o ambulanta pentru ca femeia, care trebuia sa nasca, simtea ca ceva e in neregula cu sotul ei. Cand au ajuns la spital, doctorii i-au facut o ecografie, care le-a confirmat cele mai sumbre temeri. "Am fost sincer si le-am spus ca nu ii bate inima. Imi pare rau, bebelusul a murit.", a povestit doctorul.

Cum micutul Noah era mort, doctorii si-au indreptat atentia catre mama, care sangera puternic.

Ea suferea de "placenta previa", adica placenta ii bloca colul uterin.

Au bagat-o de urgenta intr-o sala de operatie, petru a-i indeparta fatul, pe care il stiau mort. Cand l-au scos, doctorii au ramas uimiti, vazandu-l ca respira. Imediat, l-au dus la terapie intensiva, unde a fost stabilizat.

"Mi-au spus ca traieste. E minunat, toti suntem fericiti, toata familia plange de bucurie"
, a marturisit tatal, Ignacio, jurnalistilor.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.