Era insarcinata in CINCI luni cand i s-a rupt apa si, ca sa nu piarda copilul, a inceput sa bea peste ZECE litri de apa pe zi! E incredibil ce efect a avut asta asupra sarcinii

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 15 sep 2020, 08:30

Louise Adams era insarcinata in 22 de saptamani cand i s-a rupt apa iar doctorii i-au spus ca avortul e inevitabil si se va petrece in cateva zile.

Ingrozita de ideea ca fiul ei, pe care il simtea miscandu-se, va muri, ea s-a decis sa faca orice ii sta in putinta pentru a-l  salva. Din experienta altor femei care au trecut prin asta, ea a aflat ca un consum mare de apa i-ar putea salva sarcina, asa ca si-a propus sa bea cat mai mult lichid.

 

"Cu cat mama bea mai mult, cu atat fatul bea si urineaza mai mult", a explicat Louise pentru publicatia britanica Daily Mail.

 

Se pare ca lichidul amniotic care inconjoara fatul in timpul sarcinii este format in mare parte, in cea de-a doua jumatate a sarcinii, din urina eliminata de acesta, asa ca rationamentul femeii era unul corect, reusind astfel sa completeze lichidul pe care il pierdea.

 

Timp de 13 saptamani, Adams a reusit sa bea peste 11 litri de apa pe zi, pana cand fiul ei a venit pe lume.

 

"M-am izolat de lume. Nu a fost usor sa beau 11 de litri pe zi. In plus, am baut suc de merisoare si am mancat usuroi pentru ca am citit ca acestea combat infectiile, obisnuite in cazul in care apa se rupe devreme. Doctorii si moasele nu mi-au dat nicio sansa, dar nu aveam nimic de pierdut.", a spus Louise.

 

La opt luni, joseph, fiul ei s-a nascut perfect sanatos!