Era insarcinata si abia astepta sa nasca, dar dupa o ecografie medicii i-au dat o veste socanta: "Copilul dumneavoastra are o boala mortala, mai bine avortati!" Femeia a refuzat! Motivul este impresionant

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 15:35

Abbey Ahern, o femeie in varsta de 34 de ani din California, a fost in culmea fericirii in momentul in care a aflat ca va deveni mamica.

Bucuria nu a tinut insa mult timp. In a 19-a saptamana de sarcina, dupa ce i-au facut o ecografie, medicii i-au dat o veste socanta: copilul din burta ei suferea de o boala extrem de grava, din cauza careia urma sa moara imediat dupa nastere.

Desi doctorii i-au spus ca cel mai bine este sa avorteze femeia a refuzat, iar la inceput nimeni nu a inteles-o. Dupa nastere insa, ochii tuturor s-au umplut de lacrimi!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mamica

a ales sa isi aduca fiica pe lume pentru a-i dona organele sanatoase! "Vreau sa stiu ca, prin aducerea acestui copil pe lume, si prin sacrificul pe care l-am facut, alti micuti vor fi ajutati!".