„Era întruchiparea iubirii, a bunătății”. Motivul incredibil pentru care o mamă i-a luat viața fiului ei, prin ștrangulare

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 apr 2023, 09:45

Aceasta ar fi folosit cureaua soțului și s-a oprit doar în momentul în care a văzut că fiul ei nu mai mișcă

Sursa: ABC via The Mirror

O mamă de 50 de ani i-a luat viața fiului ei, în vârstă de doar 11 ani, prin ștrangulare, în urma unei nemulțumiri pe care acesta a avut-o. După ce a comis crima, femeia a fugit.

O mamă din Pennsylvania, Statele Unite ale Americii, și-a ucis fiul prin ștrangulare, după ce acesta a spus că este nemulțumit de situația financiară a familiei. Femeia a găsit soluția „salvatoare”- ștrangularea.

O mamă și-a ucis fiul prin ștrangulare din cauza banilor

Ruth DiRienzo-Whitehead a recunoscut faptele comise, spunând că, după ce fiul ei s-a plâns de situația financiară, nu a vrut ca acesta să se confrunte cu probleme economice, motiv pentru care, a decis să îl ștranguleze.

Aceasta ar fi folosit cureaua soțului și s-a oprit doar în momentul în care a văzut că fiul ei nu mai mișcă. Totul s-a întâmplat în timp ce Matthew, în vârstă de doar 11 ani, dormea. Crima a avut loc luni, 10 aprilie, în jurul orei 21:30, conform The Mirror.

Mai mult decât atât, femeia este acuzată că, după ce și-a ucis fiul, s-a urcat în mașină și a condus în New Jersey, Cape May.

După ce nu a mai reușit să conducă mașina, aceasta a mers pe jos până la Wildwood Crest, acolo unde a și fost găsită de oamenii legii și arestată.

Înainte de a o găsi pe femeie, polițiștii au găsit trupul neînsuflețit al copilului. Mașina femeii a fost găsită la mai bine de două ore de casa pe care familia o avea în Pennsylvania.

Citește și: Ultimele clipe din viața bărbatului lovit mortal de Monica Odagiu. Ar fi venit beat la locul de muncă, deși promisese că renunță la dependența de alcool

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În dimineața zilei de marți, 11 aprilie, în jurul orei 07:00 dimineața, apelul de urgență a fost efectuat, în momentul în care tatăl s-a trezit și a văzut că dormitorul principal este încuiat, dar și că mașina soției sale nu mai este în garaj.

Copilul a fost găsit decedat, în pat

În dormitorul principal, oamenii legii au găsit trupul neînsuflețit al copilului, care decedase în urmă cu aproximativ 12 ore.

Femeia și-a recunoscut fapta și le-a spus polițiștilor: „Știu ce am făcut”.

Autopsia a arătat, în mod clar, faptul că Matthew a murit prin ștrangulare și, prin urmare, Ruth DiRienzo-Whitehead a fost acuzată de crimă cu premeditare.

„Vreau să mulțumesc poliției din Cape May, poliției din Wildwood Crest și biroului procurorului Jeffrey Sutherland din Cape May pentru ajutorul acordat la prinderea acestei mame care și-a ucis fiul și pentru alte aspecte ale acestei anchete.

Citește și: „A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”. Dumitru a cedat, după 40 de ore de deszăpezire continuă. El este cel care a ajutat ambulanța să ajungă la gravida din Botoșani

Acțiunea lor rapidă și ajutorul lor în această anchetă vor juca un rol esențial în tragerea la răspundere a acuzatei pentru uciderea teribilă a acestui băiat. Strangularea necesită timp. Așadar, aceasta este o crimă brutală a unui băiețel”, a declarat procurorul Kevin Steel.

Femeia urmează să fie extrădată în comitatul Montgomery.