Era la morga si se pregatea sa inceapa o autopsie, dar cand a ridicat cutitul ca sa faca prima incizie a incremenit! Uite ce s-a intamplat cu cadavrul care statea in fata lui pe targa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 24 sep 2020, 13:35

Cazul de mai jos, petrecut in India, a socat echipa medicala a unui spital din Mumbai.

Un om al strazii a fost adus la urgenta, dupa ce a fost gasit inconstient intr-o statie de autobuz. Dupa un consult si cateva verificari, unul dintre doctori l-a declarat mort si l-a trimis la morga, pentru o autopsie.

Dupa ce a stat aproximativ 2 ore pe o targa, barbatul a fost dus intr-o sala, unde un medic legist urma sa inceapa procedurile de verificare a cauzei decesului.



Insa in momentul in care a ridicat bisturiul pentru a face prima incizie a avut un soc. Omul a inceput sa miste si, dupa cateva minute, s-a trezit, fiind perfect constient.

Acum barbatul se misca foarte bine si este in afara oricarui pericol. Conducerea unitatii a declansat o ancheta si incearca acum sa afle cum a fost posibila toata intamplarea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”