Era la pescuit, cand a vazut ca a prins ceva in lanseta. A incercat sa il traga din apa, dar cand si-a dat seama cat de greu era, i s-au inmuiat picioarele: "Aduceti o macara!" E incredibil ce a scos la mal acest barbat

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 11:00

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 4.1 milioane de vizualizari.

Imaginile au fost surprinse in Italia unde un pescar, pe nume Yuri Grisendi, a realizat o captura impresionanta. Cand a vazut ca firul lansetei incepe sa se intinda, el a inceput procedurile de aducere a capturii la mal.

Doar ca ceea ce se prinsese in carlig parea a fi nefiresc de greu: "Aduceti o macara!", a strigat el, in gluma, la ceilalti oameni care erau pe malul lacului.

Vazandu-l ca se chinuie, acestia au sarit imediat sa il ajute. In cele din urma, cu mari eforturi, au reusit sa aduca la mal captura, iar cand au vazut ce era au incremenit: un somn urias, greu de 113 kilograme.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Barbatul s-a fotografiat si filmat cu uriasul

peste, dupa care l-a eliberat. Iata imaginile doveditoare:

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.