Era la pescuit cu baietelul lui si si-a dat seama ca a prins ceva mare in carlig. A tras de fir, dar cand a vazut ce iese din apa s-a speriat ingrozitor si fugit! Copilul a inceput imediat sa planga

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:10

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 7.7 milioane de vizualizari in doar doua luni de la postare.

Totul s-a petrecut in Statele Unite, pe un lac numit Fausse Point State Park, din Los Angeles. Lance Burgos a iesit la pescuit alaturi de fiul lui pe o hidrobicicleta.

La un moment dat, in timp ce verifica unul dintre fire, barbatul a realizat ca de celalalt capat era prins ceva, asa ca a inceput sa traga de el, pentru a vedea ce a capturat.

A incremenit insa in momentul in care a vazut cum, de sub luciul apei, apare la suprafata o gura cu niste dinti mari; cel mai probabil era vorba despre un aligator.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Omul s-a speriat ingrozitor, a dat drumul la fir si a inceput sa pedaleze cu disperare, scapand din fericire nevatamat! Iata imaginile: