„Era lumina familiei” O fetiță de 6 ani a murit în mod tragic în timp ce se dădea în leagăn. Cum s-a produs tragedia

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 sep 2024, 16:04

Ritaj se bucura de o zi obișnuită în parc alături de mama sa, Fatima, când s-a produs accidentul fatal

Sursa: Mirror

O fetiță de șase ani, Ritaj Lahma, a murit tragic într-un incident petrecut într-un loc de joacă din Villongo, o localitate situată în nordul Italiei, în apropiere de Bergamo.

Ritaj se bucura de o zi obișnuită în parc alături de mama sa, Fatima, când s-a produs accidentul fatal. Fetița se afla într-un leagăn de plastic, însă la un moment dat a căzut. În încercarea de a se ridica, leagănul, încă în mișcare, s-a izbit de capul ei și i-a provocat răni extrem de grave.

Citește și: Un culturist a fost găsit mort în sala de fitness, după 15 ore de la tragedie. Mama sportivului este răpusă de durere: „Lumina care strălucea puternic m-a părăsit”

Fetița de 6 ani a murit din cauza loviturii puternice la cap

Paramedicii au sosit rapid la fața locului și au transportat-o de urgență la spital, însă, în ciuda eforturilor medicilor, Ritaj a decedat câteva ore mai târziu din cauza unui traumatism cranian sever.

Familia este îndurerată după pierderea lui Ritaj, care era descrisă ca o „lumină”. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

„Ea era lumina familiei”, a declarat o verișoară de a fetei, potrivit mirror.co.uk.  

Autoritățile locale au deschis o anchetă și au confiscat leagănul pentru a efectua o expertiză criminalistică. Se dorește să se stabilească dacă întreținerea necorespunzătoare sau un posibil defect de proiectare au contribuit la acest incident tragic, iar în funcție de concluzii, operatorii parcului ar putea fi trași la răspundere penală.

Mai multe incidente similare în ultimii ani

Acest incident nefericit nu este singular. În ultimele luni și ani, au avut loc alte tragedii similare. În Statele Unite, o fetiță de cinci ani din Fort Collins, Colorado, a murit într-un incident în care a fost sugrumată în leagănul său.

Citește și: Tânăra cu chip de înger care a murit la doar 23 de ani. Daniela venise în țară să își petreacă concediul alături de familie. O plimbare i-a fost, însă, fatală

În 2015, o altă fetiță, Alexia Walenkaki, în vârstă de cinci ani, a suferit un accident fatal într-un parc din East London, după ce un leagăn de frânghie s-a prăbușit peste ea, provocându-i răni mortale la cap.