Era nemultumita de felul in care aratau buzele ei, asa ca a platit 2.300 de euro pentru o operatie de marire a lor. Rezultatul este cel putin bizar, asa ceva nu ai mai vazut niciodata!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 00:55

Femeia din imaginile alaturate a devenit celebra pe internet, insa motivul nu este unul tocmai placut, cu toate ca ea nu realizeaza acest lucru.

Alia Byrne, din Marea Britanie, spune ca nu a fost incantata niciodata de felul in care arata buzele ei. Acesta a fost motivul pentru care, la varsta de 30 de ani, a decis sa le modifice.

Nu a stat pe ganduri si a investit astfel aproximativ 2.300 de euro intr-o operatie de marire. Rezultatul nu este tocmai fericit: buzele ei sunt acum exagerat de mari, iar toata lumea care o vede ii spune ca nu ii sta bine deloc.

Cu toate acestea, Alia se declara foarte multumita de rezultate si este convinsa ca cei care o critica fac acest lucru din invidie. Voi ce parere aveti, vi se pare ca arata bine?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: