Era o tanara normala si frumoasa, insa ceva TERIBIL a transformat-o complet: "Am vrut sa mor"! FOTO

Editor: Alina Dirdala Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 18:24

Momentul terifiant in care Emily a ramas complet paralizata s-a intamplat treptat. La inceput tanara simtea ceva ciudat in maini si picioare.

Momentul terifiant in care Emily a ramas complet paralizata s-a intamplat treptat. La inceput tanara simtea ceva ciudat in maini si picioare, apoi nu a mai putu sa si le miste. Nici sa vorbeasca nu mai putea si nici sa-si miste pleoapele.

Fosta balerina a reusit sa ii uimeasca pe doctori cand si-a revenit la cateva saptamani dintr-o paralizie atat de rara incat avea nevoie de ingrijire permanenta.


Ea a fost diagnosticata cu sindromul Guillain-Barré care afecteaza unul la 50 000 de oameni si ataca nervii. este atat de sever incat unul din cinci pacienti nu isi mai revine niciodata. Dupa 10 saptamani petrecute numai in patul de spital, Emily face acum primii pasi. S a nu pot sa ma misc, a fost ingrozitor. Am vrut sa mor.Insa dupa cincis aptamani am reusit sa pot sa vorbesc si sa imi revina simturile.
Acum fac primii pasi si doctorii spun ca o sa imi revin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.