Era o tanara superba, insa a ajuns sa isi doreasca moartea dupa ce a fost muscata in gradina de o insecta! Uite ce se intampla acum cu corpul ei! Medicii nu au mai vazut asa ceva

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 19 sep 2020, 15:40

Tanara din imaginea alaturata traieste un adevarat cosmar de ani de zile, din cauza caruia a ajuns sa isi doreasca sa moara.

Theresa Keep, acum in varsta de 23 de ani, a fost o fetita normala pana la varsta de 12 ani, insa viata ei s-a schimbat radical in momentul in care, in timp ce se juca in gradina, a fost muscata de o insecta.

De atunci ea are foarte des crize in care respira greu si vomita foarte mult. In plus, are constant stari de lesin si se simte foarte slabita.



Medicii nu reusesc sa gaseasca un leac pentru afectiunea ei si spun ca nu au mai vazut asa ceva niciodata. In ultima perioada aceste episoade au ajuns sa fie atat de dese incat Theresa isi petrece majoritatea timpului in spitale.

Indurerata, ea isi implora mama in fiecare zi sa o duca la o clinica din Elvetia care efectueaza sinucideri asistate. Va avertizam ca materialul video de mai jos este socant:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: