Era obeza, dar s-a apucat de slabit dupa ce iubitul a facut o remarca JIGNITOARE despre greutatea ei. Vezi in ce BUNACIUNE s-a transformat!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:16

Lindsay Briggs, o tanara in varsta de 24 de ani din Marea Britanie, ajunsese sa cantareasca peste 100 de kilograme. O remarca a iubitului despre greutatea ei a ambitionat-o sa slabeasca!

Tanara avusese mereu probleme cu kilogramele in plus. Isi controla greutatea, tinea diete, insa, totul era in zadar. Ajunsese sa cantareasca peste 100 de kilograme. Ceea a socat-o, a fost faptul ca pana si prietenul ei incepuse sa faca glume rautacioase pe seama kilogramelor pe care fata le avea in plus.

" Cu asemenea picioare ai putea deveni jucator de rugby", a fost replica care i-a schimbat viata lui Lindsay Briggs.

Tanara a fost atat de jignita de comentariul iubitului ei incat si-a jurat ca va face totul ca sa slabeasca." Am ras cand mi-a spus asta pentru ca am luat-o ca pe o gluma, dar mai apoi m-am gandit ca nu ar fi facut un asemenea comentariu daca nu era partial adevarat", a declarat Lindsay pentru Daily Mail." Mi-am spus, cum am putut sa ajung in asemenea hal?", a adaugat tanara.

Ea a inceput o dieta care a dat roade dupa un an de zile. La micul dejun mananca doar un iaurt cu fulgi de ovaz, la pranz ton cu paste, insa portia de paste este una mica si curcan cu legume la cina. Rar mananca intre mese. Ambitia, dieta si sa nu uitam de exercitiile fizice si multa miscare au dat roade in cele din urma. Nu se astepta sa slabeasca peste noapte asa ca a avut rabdare si nu s-a abatut de la regim.



Chiar daca acum arata ca un fotomodel, Lindsay Briggs si-a iertat iubitul pentru remarca necontrolata la adresa greutatii ei. Este sigura ca intentia lui nu a fost sa o jigneasca. Cei doi inca au o relatie si poate, cine stie, de data asta, vor ajunge in fata altarului!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: dailymail.co.uk