Era obsedat sa aiba bratele cat mai mari si si-a injectat ulei in muschi! E cutremurator ce s-a intamplat cu corpul acestui baiat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 05:15

Tanarul din imaginea alaturata si-a pus viata in pericol din cauza obsesiei de a avea bratele cat mai mari.

Romario Dos Santos Alves, in varsta de 25 de ani, isi dorea foarte mult sa semene cat mai bine cu Hulk, celebrul supererou care apare in revistele de benzi desenate.

Pentru a-si atinge obiectivul cat mai repede el si-a ignorat sanatatea si a apelat in repetate randuri la synthol, o substanta pe baza de ulei pe care si-o injecta direct in muschi.

"Dupa ce iei synthol prima oara, vrei sa il folosesti din nou, iti da dependenta! Pur si simplu nu te poti opri cand vezi ca rezultatele apar atat de repede", povesteste el.



Romario spune ca bratele lui devenisera atat de tari incat ajunsese sa isi cumpere ace folosite la injectarea taurilor pentru a-si satisface dependenta. Si-a pacalit pana si sotia si a pus-o sa ii administreze drogul, spunandu-i ca syntholul ii va iesi din organism in cateva zile.

Femeia si-a dat insa seama cat de rau ii face si i-a dat un ultimatum, spunandu-i sa aleaga intre relatia lor si muschi.
In cele din urma organismul lui Romario a inceput sa cedeze.

Efectele steroizilor asupra corpului sau au fost groaznice, rinichii nu mai functionau corect iar medicii intentionau la un moment dat sa ii amputeze ambele brate.

Din fericire insa a scapat si acum spune ca nu va mai apela niciodata la astfel de substante. "Vreau ca ceilalti sa vada la ce pericol se expun. Puteam sa mor din cauza faptului ca voiam muschi mari.
Pur si simplu nu merita", a adaugat el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.