Era obsedata de slabit si a luat pastile cumparate de pe internet! E cutremurator ce i s-a intamplat cateva ore mai tarziu, medicii sunt socati: "A ars pe interior"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 12:40

Din dorinta de a arata cat mai bine Eloise Parry, o tanara in varsta de 21 de ani din Marea Britanie, ajunsese sa fie obsedata de silueta.

Pentru ca voia sa slabeasca cat mai rapid ea a decis sa apeleze la pastile si a cumparat mai multe flacoane de pe internet. Dupa ce a intrat in posesia lor a luat 8 pilule, fara sa stea sa analizeze prospectul.

La scurt timp insa i s-a facut atat de rau incat parintii ei au dus-o de urgenta la spital. Supradoza a facut ca metabolismul ei sa o ia razna, astfel Eloise ardea practic pe interior.

Medicii au incercat sa o stabilizeze, fara succes insa.

"A luat o doza letala. Din pacate doctorii nu au mai putut face nimic, medicamentul ajunsese deja in sange. Practic Eloise ardea pe interior. Au incercat sa o raceasca, sa stopeze efectul pastilelor, insa nu au reusit", povesteste mama indurerata.

Femeia a tinut sa sublinieze ca Eloise nu a vrut sa se sinucida, ci ca pur si simplu nu a stiut pericolul la care se expune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”