„Era plânsă și nemâncată” Tânăra ucisă la Mangalia a trăit un coșmar alături de tatăl său. Alina a povestit totul în urmă cu trei ani

Author: Diana Bostan

Alina Elena Ciobanu, tânăra ucisă la Mangalia

Sursa: Facebook- Alina Elena

Alina Elena Ciobanu, o tânără cu un viitor promițător, cu note bune la învățătură, dar care a plecat mult prea devreme din această lume. Tânăra în vârstă de 18 ani a fost ucisă cu sânge rece de cea pe care o considera cea mai bună prietenă.

Alina a avut parte de un sfârșit tragic și de o poveste de viață cutremurătoare. Aceasta a avut parte de o copilărie plină de lipsuri materiale, de bătăi, de un tată alcoolic și de o mamă neputincioasă în fața acestuia.

Copila era supusă bătăilor și de multe ori a fost nevoită să facă foamea

Alina provenea dintr-o familie numeroasă, dar săracă și cu un tată alcoolic.

Cei doi frați și cele două surori au reușit să fugă de acasă, sătui de abuzurile tatălui, însă ea nu a avut parte de aceeași soartă.

Citește și: „Se ştiau de la grădiniţă, s-au înţeles extraordinar de bine”. Care era, de fapt, relația dintre Alina și Loredana. Nimeni nu înțelege de ce s-a ajuns la crimă

În urmă cu trei ani, Alina și-a spus povestea cutremurătoare în cotidianul  „Vremea Nouă”,  după ce obținuse o notă bună la Evaluarea Națională.

Alina a povestit cum frații și mama au plecat, însă ea a fost nevoită să rămână cu tatăl alcoolic, pentru că și-a dorit să meargă în continuare la școala din Delești, să nu piardă anul.

Citește și: „Dumnezeu să o ierte!”. Alina va fi înmormântată joi în rochie de mireasă acasă, în Vaslui. Fratele victimei crimei din Mangalia a făcut anunțul dureros

„A fost foarte greu cu tata, condițiile practic erau imposibil de acceptat. Sunt foarte multe de spus. Prin ce am trecut eu, mama și frații mei… Sunt momente greu de înțeles.. Doar în sufletul nostru se simte adevărata durere prin care trecem mereu”,  spunea Alina la acea vreme.

Alina a îndurat un tratament inuman de dragul învățăturii

Ani la rând, Alina a fost nevoită să doarmă pe unde apucă și era nemâncată. Chiar și așa, în fiecare zi era prezentă la ore, nedormită și nehrănită, dar cu dorința de

a avea un altfel de viitor.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei din Mangalia! Loredana era geloasă pe relația colegei ei de cameră cu iubitul. Ce poveste a spus aceasta procurorilor

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Alina a povestit cum într-o seară, tatăl ei a dat-o cu capul de pereți și a lovit-o atât de tare, încât a rămas inconștientă pentru câteva minute, chiar și așa, acesta nu s-a oprit din lovituri.

Motivul bătăii este halucinant, Alina își suna mama din când în când, lucru interzis de tatăl ei.

„Motivul lui pentru care a acționat așa de brutal a fost că, aflase el cumva, că eu o mai sunam pe mama din când în când. Plângând, l-am rugat să nu mă mai bată, că nu mai rezist așa, dar el parcă nu a auzit. S-a înfuriat mai tare, a început să mă bată mai tare, mi-a tras două palme, am amețit și când mi-am revenit puțin a început să mă dea cu capul de pereți”, a mai

povestit Alina pentru sursa menționată anterior.

Copila a reușit să fugă de acasă

Sătulă de bătăile tatălui, Alina a reușit să fugă de acasă după ce la mințit că are nevoie la baie. Scăpată din mâinile tatălui, Alina a luat legătură cu mama ei, care se afla la o mătușă.

După kilometri de mers pe jos, Alina a ajuns la mătușa ei, care a și luat-o în plasament și i-a fost tutore.

Citește și: „Nu te mai iubește, nu dă doi bani pe tine”. Stenogramele conversației dintre iubitul tinerei căreia i-a fost luată viața și criminala acesteia. Suspecta s-a dat drept victima ei pentru a nu da de bănuit

„Am încercat să găsim împreună soluții să vedem cum să facem, pentru că eu nu voiam să renunț la școala de la Delești. Am vorbit cu mama mea și ea a fost de acord ca mătușa să mă ia în plasament și toate acestea au fost pentru că doream să continui să învăț la școala din Delești”, a mai spus Alina.  

Omul de afaceri Ionel Sandu a fost cel care i-a oferit o mână de ajutor

După ce povestea ei a devenit cunoscută, omul de afaceri Ionel Sandu s-a oferit să o ajute pe copilă cu tot ce este necesar pentru a-și continua studiile. Acesta s-a oferit să-i plătească cazarea la cămin pe durata celor patru ani de liceu.

Citește și: El este omul de afaceri care a sprijinit-o pe Alina, tânăra ucisă la Mangalia. Adolescenta cu o poveste de viață cutremurătoare ar fi fost lăsată fără suflare de cea pe care o considera cea mai bună prietenă

Pe lângă asta, omul de afaceri i-a oferit o sumă de bani lunar, pentru a avea o masă caldă, dar și să-și asigure tot ce are nevoie pe perioada liceului, de la haine, la rechizite.

După o copilărie și o adolescență presărată cu lipsuri și bătăi, Alina a avut parte de un sfârșit tragic la mare. Aceasta a fost ucisă cu sânge rece de cea pe care o numea cea mai bună prietenă a ei. Trupul desfigurat a fost găsit de un pescar, sub o bancă dintr-un parc din Mangalia.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.