„Era să îi taie piciorul lui taică-miu, cu un topor”. Horia Moculescu, la un pas de tragedie, din cauza iubitului fostei soții. Nidia Moculescu, declarații despre incident

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 27 iun 2023, 13:22

După ce Mariana și Horia Moculescu au divorțat, mama Nidiei și-a refăcut viața

Sursa: captura video

Nidia Moculescu nu a avut parte de o copilărie liniștită, deoarece părinții ei, Mariana Moculescu și Horia Moculescu, se certau în fiecare zi, iar mama ei o bătea foarte mult. Problemele au continuat să existe chiar și după divorțul acestora, moment ce reprezintă cea mai traumatizantă amintire a Nidiei.

După șapte ani de când părinții eu au divorțat, iar ea a locuit cu chirie, împreună cu mama sa, Nidia Moculescu a plecat, la 14 ani, la tatăl ei, deoarece nu mai suporta certurile și bătăile primite din partea mamei sale. După divorț, însă, când lucrurile ar fi trebuit să se liniștească, Nidia a fost martoră la un eveniment dureros.

Cea mai traumatizantă amintire avută de Nidia Moculescu

După ce Mariana și Horia Moculescu au divorțat, mama Nidiei și-a refăcut viața. Între acesta și Horia Moculescu a avut loc un eveniment violent, în urma căruia, compozitorul aproape că și-a pierdut un picior. Nidia nu își amintește foarte multe din acea zi, dar șocul a fost suficient de mare cât să reprezinte cel mai traumatizant moment de care a avut parte până acum.

Citește și: „Mâncam multe bătăi. Mă ascundeam în baie și vedeam farfurii sărind”. Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a fost traumatizată de mama ei, Mariana Moculescu

„Aveam voie să rămân la tatăl meu trei zile, weekend-ul. Mama trăia cu un domn. Când tata ne-a lăsat înapoi, la acel domn, acel domn a venit și era să îi taie piciorul lui taică-miu, cu un topor, a spart parbrizul. Tot ce îmi amintesc e că eram la poliție, stăteam lângă o sobă și tremuram de frică”, a povestit aceasta, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive.

Ce s-a întâmplat cu Nidia Moculescu, după ce s-a mutat cu mama ei

Cu toate că divorțase de Horia Moculescu, Mariana Moculescu a continuat să dea dovadă de același comportament violent la adresa fiicei sale. Certurile au continuat, deoarece, susține Nidia, mama ei era învățată cu un astfel de comportament. În ciuda faptului că a ajuns la psiholog din cauza celor trăite de-a lungul timpului, Nidia Moculescu nu o condamnă pe mama ei pentru comportamentul pe care l-a avut, amintindu-și că a avut parte și de momente frumoase alături de aceasta.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Dacă ești obișnuit să ai nervi, ani la rând și să îți placă să te cerți, mă certa pe mine. Au fost și momente frumoase, n-au fost numai momente urâte între mine și mama, nu au fost numai bătăi. Sigur, ele erau prezenta în fiecare zi.

Citește și: "Am suferit ingrozitor de cand a murit nasa. Catalin a gresit enorm!" Mariana Moculescu este devastata

Au fost și momente în care maică-mea mai avea 100 de dolari și eu mi-am dorit foarte mult o păpușică și mi-a luat păpușica. Nu pot să o judec. A avut și momente. Fiind foarte tânără, cred că nu a știut ce face, nu și-a dat seama ce face”, a mai spus Nadia Moculescu.