Era seara si stateau in curte cand, dintr-o data, au inceput sa auda un zgomot ciudat venind dintr-un copac. Au iesit sa vada ce este si au ramas muti de uimire! Uite ce au gasit in varful lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:43

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum aproape 120.000 de vizualizari.

Imaginile au fost postate de o femeie care a fost uimita de ceea ce i s-a intamplat. Ea povesteste ca statea in curte alaturi de familia ei cand, la un moment dat, a auzit mai multe zgomote ciudate venind dintr-un copac.

Curioasa si-a luat o lanterna, a iesit afara si a inceput sa cerceteze, dorind sa afle despre ce este vorba. Cand a realizat a ramas muta de uimire si a inceput sa rada.



Sus, in varful copacului, era un papagal dresat care canta perfect fragmente din melodii vechi. Pasarea se pare ca era extrem de bine dresata deoarece stia mai multe hit-uri:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.